Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Декілька захисників "Азовсталі" повернулися з полону рф!

В середу, 21 вересня, з російського полону повернулися кілька українських військовополонених, пише Оbozrevatel. Обмін відбувся у Чернігівській області, як повідомив у Telegram екс-командир полку "Азов" Максим Жорін, частина обміняних – із полку "Азов".

"Нарешті ми змогли повернути ще частину захисників Маріуполя, зокрема бійців полку "Азов". Сьогодні ввечері відбувся обмін, якого ми так довго чекали. Обійняти своїх друзів, побратимів, які нарешті повернулись, – це найкращі емоції, що тільки можуть бути! Всі деталі будуть пізніше", – написав Жорін.

 

Повернулася додому "Пташка" – 21-річна Катерина Поліщук,  яка захищала захоплений Маріуполь на комбінаті "Азовсталь". 

 

У мережі також опублікували фото, на якому є захисник "Азовсталі" з Тернополя, старший сержант 36-ї бригади морської піхоти Михайло Діанов, фото якого облетіли весь світ.

 

Крім того, з російського полону повернувся начальник патрульної поліції Маріуполя Михайло Вершинін.

 

Блогер Назар Приходько в Telegram повідомив, що також нібито вдалося обміняти вагітну медикиню Мар'яну Мамонову. А телеграм-канал "Харьков LIVE" повідомив, що з полону повернули і Дмитра Козацького, чиї фото з "Азовсталі" облетіли світ.

 

Читай також:: Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний: "Знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю – добровільно чи за мобілізацією"

Источник: obozrevatel.com, telegram.org
Тэги:
Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити