Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Олександр Поворознюк: "Якщо мені організують зустріч з Зеленським, я йому дуже д###я скажу. Він посивіє від того, що почує"

Президент "Інгульця" Олександр Поворознюк розказав, що робити з олігархами під час війни з Росією.

– Раніше прийняли антиолігархічний закон, а зараз з "Азовсталлю" Ахметова трагедія і біда. Її нема. Нафтопереробного заводу Коломойського нема. Не знаю, чи постраждав матеріально Пінчук, а ці двоє покусані.

– Потрібно зробити те, що я зробив у своєму районі на другий день війни, – амністію. І сказати: "Ви накрали стільки-то. Оце залиште собі, а решту віддайте народу". Згадайте, на чому вони в 1990 році приїхали на першу Верховну раду – на п’ятірках та сімках. А на чому вони зараз їздять? Де справедливість?

Справедливість полягає в тому, що я особисто у два села за власні гроші провів газ. В інших селах я допомагав в цьому. Ми створювали кооперативи, складалися грошима та купляли все за свої кошти. В результаті ми передали ці труби на баланс районних газовиків, а тепер платимо за транзит газу, який йде нашими трубами. Де справедливість, б###ь?

А я казав, давайте я буду сам обслуговувати ці труби. "Ні, вам потрібна ліцензія". Хотів зробити ліцензію, але ніхто про це навіть говорити не хотів. Вони приватизували це все, а ми тепер платимо за транзит газу.

Далі. Електроенергія. Стовби стоять на чиїх землях? На народних. Ціну на електроенергію підвищили. Давайте ми підвищимо оренду землі, на якій стоять стовби, так, щоб воно їм аукалося. Так ні, вони поробили договори на 49 років без права перегляду. Потрібно націоналізувати все н###й і по-новому все передивитися. Тоді буде справедливість.

– Ви це скажете Зеленському?

– Звичайно, скажу. Якщо мені організують зустріч з Зеленським, я йому дуже д###я (багато – прим.) скажу, б###ь. Думаю, він посивіє від того, що почує. Від дуже багато не знає про простий народ, – сказав Поворознюк в ефірі YouTube-каналу Наталії Мосейчук.

Читайте также: Олександр Поворознюк - про хіт "Вова, їб*ш їх, бл*ть", війну та майбутнє українського футболу

Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити