Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
5-річний лучанин потрапив до Книги рекордів Гінесса як найнижчий воротар
Автор: Артур Малкин

У Луцьку 5-річний хлопчик потрапив до Книги рекордів Гінесса як найнижчий воротар, повідомляє T1. Його зріст лише 94 см. Захищати ворота він став ще у 3 роки. А в 4 - потрапив до Книги рекордів України.

Наразі Андрієві Маху з Луцька виповнилося вже 5 років. Свій день народження він розпочав традиційно – із тренування. Загалом Андрій тренується щодня. Відпрацьовує сейви.

- Я мрію грати в Ювентусі, Італія. Я цього обов’язково досягну, коли виросту і буду багато тренуватись", - розповідає луцька футбольна зірка.

Так, днями Андій Мах таки потрапив до Книги рекордів України. Під час відкриття дитячої футзальної ліги Луцька експерт Національного реєстру рекордів України Павло Горішевський констатував, що лучанин Андрій Мах потрапив в Книгу рекордів України, бо має найменший зріст дитини-воротаря - 94 сантиметри, однак це не завадило йому отримати сертифікат рекордсмена України.

Також цей хлопчик був відзначений в першому турі дитячого ярмарку футзалу у номінації "Найкращий воротар". Андрій грає за команду ФК "Універсал" (тренер команди Іван Мартинюк).

Тэги:
Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити