Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
МЗС русскіх направило ноту у зв'язку з планами демонтувати радянський орден на меморіалі

https://censor.net/ua/news/3280172/mzs_rf_napravyl...

Документ стосується планів демонтувати копію радянського ордена Другої світової війни на військовому меморіалі "Марсове поле" у Львові. У тексті зазначається: "У зв'язку з планами львівської влади щодо знищення копії Ордена Вітчизняної війни на військовому меморіалі "Марсове поле" 30 липня до МЗС України була направлена ​​нота МЗС Росії з вимогою виконання українською стороною міжнародних зобов'язань і норм національного законодавства щодо захисту та збереження військових меморіалів. Подібні зобов'язання закріплено, серед іншого, в Угоді про увічнення пам'яті про мужність і героїзм народів держав-учасниць Співдружності незалежних держав у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, учасницею якої є Україна".

"Рішуче засуджуємо взятий українською владою курс на демонтаж пам'ятників радянським солдатам і самої пам'яті про їхній подвиг у боротьбі із фашизмом. Закликаємо керівництво України відмовитися від фальсифікації історії і спроб позбавити українських громадян перемоги у Великій Вітчизняній війні, досягнутої спільними зусиллями всіх народів колишнього Радянського Союзу".

 

nataniel

Урусскіх чергове запалення дупи. Вони знову нав'язуюць свою історію зфашистами для всіх інших де фігурує якась загадкова війна. Замість відомого терміну 2 Світова Війна.

 

nataniel

Эти памятники надо втихаря устанавливать, а потом торжественно убирать, чтобы кацапские пердаки горели постоянно, как вечный огонь.

 

MMMetros

Бідні італійці. Совок тільки з ними і воював

 

Upiter

Ответ на сообщение пользователя MMMetros показать

Эти памятники надо втихаря устанавливать, а потом торжественно убирать, чтобы кацапские пердаки горели постоянно, как вечный огонь.

))))))

 

ahiles

за орден!

 

Буллит

А. Одно на эту неделю тут нассать?

 

ПБН

Пипец т9))

А можно на эту Ноту нассать?

 

ПБН

Мапа сайту Повна версія Оновити