Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Андрій Павелко: "Є ідея, щоб з наступного року в чемпіонаті України була команда ЗСУ"
Автор: Артур Малкин

Президент УАФ Андрій Павелко анонсував участь команди ЗСУ в чемпіонаті України з футболу.

- Впевнений, ідея, яка зараз є в УАФ, щоб у нашому футболі з наступного року в чемпіонаті України була команда ЗСУ. Впевнений, ми до цього прийдемо. Впевнений, ця команда буде найулюбленішою в Україні. Сорі, але ні "Шахтар", ні "Динамо", ні "Дніпро" не зможуть тягатися за вболівальниками з командою ЗСУ.

Впевнений, це буде справжня команда наших хлопців, які служать в ЗСУ. Впевнений, для футболу це буде дуже-дуже важливий крок, для розвитку футболу та підтримки наших героїв, нашої команди ЗСУ.

Впевнений, що вся наша держава та всі наші вболівальники, вся країна зараз вболіває за ЗСУ на фронті. Але я впевнений, що команда, яка буде створена з усіх хлопців, які будуть служити в ЗСУ, також будуть найкращі футболісти з них зібрані в одну команду, яка буде радувати наших вболівальників під час чемпіонату України.

- Що сказав головнокомандувач, почувши вашу ідею?

- Думаю, це буде зараз трохи таємниця, тому що ми ведемо підготовку до цього питання. Вдячний нашому верховному головнокомандувачу Володимиру Зеленському, який підтримав таку ідею, - сказав Павелко, слова якого наводить телеграм-канал "Украина Сейчас".

 

Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити