Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
"Бавовна" у Лисичанську: підірвали дві будівлі та близько 100 окупантів (+Відео, Фото)

В тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області підірвали дві будівлі, де базувалися військові росії. Відео та фотографії з наслідками удару з’явилися у соцмережах, пише портал "Мілітарний".

Спочатку глава Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що внаслідок вибуху було ліквідовано багато окупантів.

– В Лисичанську сьогодні була "бавовна". Я думаю, що нас ще порадують інформацією про близько 100 загиблих нерядових солдатів 2-го армійського корпусу рф. Це вже не вагнерівці, це вже регулярна армія рф, – резюмував Сергій Гайдай.

Читайте также: У Литві збирають кошти на 100 дронів-камікадзе – подарунок до Дня Незалежності України

Український журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що було знищено колишню будівлю Служби безпеки України.

фото Андрій Цаплієнко

Також було завдано по колишньому відділу поліції України у Лисичанську: екс-заступник Міністра МВС України Антон Геращенко оприлюднив фотографії зі знищенними будівлями.

– Внаслідок необережного поводження орків з вогнем злетів на повітря не тільки колишній відділ поліції, а й колишня штаб-квартира СБУ, також повна окупантів – зазначив Геращенко.

фото  Антон Геращенко

Варто зазначити, що представлені Антоном Геращенком фото зроблено з розвідувального безпілотника, який, імовірно, належав до авіаційного комплексу "Лелека-100": український комплекс був прийнятий на озброєння ЗСУ в травні 2021 року.

Источник: mil.in.ua
Тэги:
Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити