Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Володимир Зеленський: "Об'єднана Європа – точно сильніша, ніж будь-яка тиранія"
Автор: Артур Малкин

Українські демократичні інституції збережені попри жорстоку війну Росії, а завдяки об’єднаним зусиллям зі світом перемога над російськими загарбниками буде якнайшвидшою.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив у зверненні до учасників благодійного телемарафону Embrace Ukraine – #StrivingTogether, який відбувся в Амстердамі напередодні.

"Я вірю, що разом ми зможемо закінчити війну нашою перемогою якнайшвидше. І відбудуємо все, що Росія зруйнувала. Об'єднана Європа – точно сильніша, ніж будь-яка тиранія! Навіть під час такої жорстокої війни українські демократичні інституції збережені. Навіть зараз ми розширюємо простір дії європейських цінностей – учора парламент України ратифікував Стамбульську конвенцію", - підкреслив Зеленський.

Він зазначив, що залишається декілька днів до історичного рішення Європейського Союзу щодо України, і висловив упевненість, що це рішення буде позитивним.

"Ми на це заслужили! І заслужили не тільки нашою сміливістю й боротьбою за свободу. Напад Росії на Україну поновив у нашій пам’яті найгірші сторінки історії. Російські бомби руйнують міста, російські солдати вбивають тисячі мирних людей, російська держава здійснює навіть масову депортацію українців. Що це таке? Це атака Росії проти всієї вільної Європи – проти наших спільних цінностей. Проти людських прав, верховенства права й конвенцій, які захищають кожну людину у Європі та світі. Ми не дозволимо зруйнувати наші цінності", - наголосив глава держави.

Він додав, що хоч би як тиснула Росія, українці все одно впевнені, що майбутнє Європи – світле й вільне, бо ми всі разом його захищаємо.

Читайте также: Володимир Зеленський: "Збільшуємо коло тих, хто за кандидатство для України"

Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити