Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Чесний бонус у БК Фаворит, який не потрібно відігравати!
Автор: FootBoom

Прямо зараз для тих читачів Footboom, хто цікавиться ставками на спорт та кіберспорт, але все не наважувався їх робити, є приваблива пропозиція від українського кешбек-сервісу ГетПрофіт. Сервіс пропонує отримати додатковий бонус у розмірі 150 гривень на перший депозит у БК "Фаворит" , сума якого стартує від 300 гривень. Бонус навіть не треба відігравати – гроші просто надійдуть на вказану під час реєстрації у букмекерській конторі банківську картку.

Отримати 150 гривень бонусу через GetProfit від букмекерської компанії Favorit є досить просто. Спочатку необхідно створити профіль на сайті cashback сервісу – для цього достатньо вказати електронну пошту та пароль у реєстраційній формі, а потім підтвердити реєстрацію за посиланням із листа, надісланого GetProfit. Після чого працює найпростіший алгоритм: зайти через ГетПрофіт на сайт БК "Фаворит", зареєструвати там новий аккаунт та зробити перший депозит на суму від 300 гривень

Ставити у Фаворит з кешбеком 150 грн

Важлива умова: депозит необхідно зробити тільки переходячи з сайту кешбек-сервісу, і при цьому не використовувати режим інкогніто в браузері, а також різні проксі-сервіси та анонімайзери. Якщо все зроблено правильно – 150 гривень кешбеку на перший депозит від БК "Фаворит" через GetProfit буде зараховано протягом від 30 до 45 днів.

Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити