Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
У Кривому Розі розпочато реконструкцію стадіону "Металург" (Фото)
Автор: Евгений Савчук

На стадіоні "Металург" в Кривому Розі розпочалася реконструкція. Як повідомляє офіційний сайт криворізької міськради, планується провести повний ремонт спортивного комплексу. Оновлять приміщення, поміняють в них вікна, проведуть заміну трибун, зроблять перекриття і гідроізоляційний шар чаші стадіону, передбачена реставрація фасаду комплексу. Також упорядкують навколишню територію.

"На разі, розпочатий ремонт західної сторони стадіону "Металург". Вже проводиться демонтаж вхідної групи – монолітобетонних сходів та пандусів. Підрядна організація повинна виконати: заміну віконних блоків на енергозберігаючі, монтаж алюмінієвих вітражів та встановити ворота, утеплити фасад та облаштувати цоколь облицювальними плитами, утеплити цокольну частину та відремонтувати і утеплити покрівлю, облаштувати ганок та відремонтувати цегляну кладку, відремонтувати балки", - зазначив Валерій Катькін, начальник управління капітального будівництва.

На реконструкцію планують витратити майже 55 мільйонів гривень. Ремонт фасаду хочуть зробити до 30 грудня 2020 року. Стадіон розрахований на 29700 місць.

Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити