Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Пасхальні подарунки від ФК "Колос"

Вже стало доброю традицією, те що Агрофірма "Світанок", яка співрацює з ФК "Колос", щороку надає пасхальні подарунки жителям абсолютно всіх сіл, де підприємством використовуються землі сільськогосподарського призначення, інформує офіційний сайт клубу.

Так, в 2020 році Агрофірма "Світанок" вже роздала понад 24 тисячі пасхальних подарунків та 600 тон муки в 51 населеному пункті на суму близько 18,5 млн.грн.

Подарунки доставляються людям особисто в руки, в кожний будинок.

Цьогоріч всі ми опинились у важкій ситуації, проте найбільше і як ніколи допомоги потребують люди похилого віку, які банально не можуть залишати свої домівки. В зв’язку з цим, в якості волонтерів аби допомогти роздати подарунки, долучились і гравці "Колосу", на чолі з головним тренером Русланом Костишиним. Виконуючи всі необхідні правила безпеки та медичні рекомендації, футболісти сьогодні відвідали мешканців села Ксаверівка.

В свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, людям похилого віку було приємно отримати святкові подарунки від футболістів, а самим гравцям не менш приємно взяти участь у такій соціальній місії.

Читайте также: Руслан Костишин: "Місяць без тренувань - це критично"
Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити