Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Депутат ВР: "В українському футболі існує конфлікт, який замовчують"
Автор: Аркадий Капелька

Тимчасова слідча комісія з розслідування будівництва футбольних майданчиків працює в умовах наявності реального конфлікту інтересів. Народні депутати про це знають, але публічно його не визнають. Про це розповів народний депутат від фракції "Європейська Солідарність" Володимир Величкович за підсумками чергового закритого засідання ТСК 13 лютого.

"В українському футболі є конфлікт, про який всі говорять, але який намагаються не озвучувати публічно. Однозначно. Але я уникну подальших коментарів, бо це буде некоректно: один із представників цього конфлікту був депутатом і колегою у попередньому скликанні, а інший - є колегою у цьому скликанні. Але дивним є той факт, що ТСК працює у закритому режимі і депутатів, які допущені до роботи, попереджають про нерозголошення інформації, яку вони отримають під час засідань", - цитує Величковича UNN.

Нагадаємо, ТСК запрацювала наприкінці минулого року, і лобіював її створення депутат від ОПЗЖ Григорій Суркіс. Так, принаймні, вважає народний депутат від "Слуги народу" Георгій Мазураш.

Тэги:
Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити