Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Олександр Поворознюк: "Такі непорядні люди, як Володимир Мазяр у нас працювати не будуть"
Автор: Антон Прокопов

Президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк висловив свою думку щодо слухів про можливе призначення Володимира Мазяра головним тренером команди.

До мене доходять слухи, що Володимир Мазяр збирає футболістів під емблему ФК «Інгулець»; нібито він без 5 хвилин як головний тренер команди. Хочу розвіяти ці слухи та заспокоїти футбольну громадськість: у ФК «Інгулець» такі непорядні люди, як Володимир Мазяр не працюватимуть.

Дуже прикро, що Володимир Мазяр, прикриваючись моїм ім’ям, здійснює не гарні вчинки. Я хочу запевнити всіх, що на найближчі три роки прийнято перспективний план розвитку ФК «Інгулець», у якому поставлено завдання виходу до Прем’єр-Ліги України. Цей план добросовісно виконує порядний головний тренер Сергій Дмитрович Лавриненко. Я йому довіряю і вірю у виконання поставлених завдань командою під його керівництвом, — відзначив Олександр Поворознюк.

Нагадаємо, що раніше президент «Вереса» звинувачував Мазяра в тому, що він веде себе неадекватно і може просто зникнути з клубу, без пояснень. Також в ЗМІ була інформація про те, що Володимир Мазяр вдарив Олексія Хахльова.

Читайте также: "Верес" звільнив Володимира Мазяра через порушення умов контракту

Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити