Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Роман Мисак: "Нам немає куди відступати"

Воротар «Карпат» Роман Мисак прокоментував «зелено-білих» у польському місті Ленчна з «Гурніком».

– Напевне хотілося б зіграти краще. Ми приїхали сюди для того, щоб не тільки заповнити спарингом з хорошим суперником паузу в чемпіонаті, а й досягти прийнятного, тобто позитивного для нас результату. На жаль, не вийшло. Значить необхідно краще працювати, щоб в майбутньому покращувати результати, ну й звичайно нашу гру також.

– У сьогоднішній грі взяла участь ціла група гравців з молодіжної команди. Як оцінюєш їхні дії і що би ти їм побажав?
– Найголовніше, щоби вони працювали. Я думаю, коли вони на кожному тренуванні повністю віддаватимуться роботі і намагатимуться увесь час розвиватися та прогресувати в футбольному плані, то все у них складеться добре. Потенціал є в кожного з них. Тому головне – щоденна праця і тоді усе в них буде гаразд.

– Коли тебе замінив в другому таймі молодий воротар Олег Мозіль він тут же на рівному місці привіз собі момент. Це хвилювання?
– Ні, я не думаю, що він хвилювався. Швидше за все так просто співпало, що там поле зіграло свою роль – воно було не в найкращому стані. Олег намагався зберегти в тому епізоді м’яч, хотів зіграти з партнером, але поле його підвело. Ви ж бачили, далі він нормально увійшов у гру і все у його діях було гаразд.

– Розкажи як пропустили гол? Що в тому епізоді сталося не так?
– Прикрий гол. Пропустили зі стандарту, після подачі кутового. Не розібрали як слід їхніх гравців. Ніби на нашій стороні була чисельна перевага, а вийшло так, що в момент подачі один з їхніх гравців виявився не прикритим. Наша помилка, що тут скажеш – такі голи не можна пропускати.

– Ця поразка, хоча гра й товариська, додасть злості команді на гостьову гру із «Зорею»?
– Нам треба злитися не на суперника. Слід зробити правильні висновки, і добре підготуватися до гри з одним із лідерів чемпіонату, щоб у Запоріжжі здобути позитивний результат. Нам немає куди відступати.

Источник: ФК "Карпаты"
Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити