Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Збірна України: умови та подробиці проживання національної команди в Румунії під час Євро-2020
Автор: Олег Семенченко

Прес-служба УАФ пропонує вам ознайомитись з умовами проживання збірної України в Румунії під час Євро-2020. Як і належить за регламентом фінального турніру чемпіонату Європи, національна команда прибуде до обраного табору на Євро щонайменше за п'ять днів до стартової гри.

Ворота Євро-2020

Літак зі збірною прийме не головний аеропорт Румунії "Отопені", а летовище "Аурель Влайку", розташоване в межах Бухареста, у районі під назвою Беняса, через що більшість місцевих називають його саме так. До 1968 року (відкриття "Отопені") саме "Беняса" була головним повітряним гейтом Румунії.

А тепер цифри говорять самі за себе: річний пасажиропотік летовища — лише 22 тис. осіб, у той час як головний аеропорт обслуговує за рік 41 млн пасажирів.

Після завершенгя чемпіонату Європи "Аурель Влайку" відкриють і для комерційних рейсів, що дасть змогу обслуговувати впродовж року до 350 тис. клієнтів.

Переваги для ексклюзивного сервісу

Однак привабливість міського аеродрому в іншому — сюди прибувають невеликі бізнесові джети, які персонал обслуговує винятково швидко й професійно, значно скорочуючи паспортні та митні процедури. Організатори Євро навмисне вибирають локальні аеропорти, якщо такі наявні в містах-господарях, аби команди-учасниці не затримувалися після перельоту. Командний автобус під’їде просто до літака, на якому збірна України прилетить до Бухареста.

Читайте также: Виконком УАФ затвердив зміни в календарі весняної частини сезону-2019/20

Відтак, зійшовши з трапу повітряного судна, синьо-жовті, не заходячи до терміналу, зможуть вирушити до місця свого розташування — резорту "Каро". До речі, ше одна очевидна перевага "Беняси" — близькість до готелю: 5 км проти 13-ти, якщо їхати з "Отопені".

Навколосвітня подорож та архітектурна родзинка

"Аурель Влайку" має цікаву історію. 1920 року тут відкрили офіс однієї з найстаріших авіакомпаній світу — франко-румунської CFRNA, предтечі знаменитої Air France. А вже наступного року Бухарест став однією із семи зупинок історичного першого трансконтинентального пасажирського рейсу "Париж—Стамбул", який здійснювала CFRNA.

За 10 років летовище пережило ще одну знакову подію, ставши місцем старту й фінішу навколосвітньої повітряної мандрівки пасажирського лайнера, організованої турецькою авіакомпанією. А на початку 50-х років минулого століття "Беняса" набула рис ще й архітектурної фішки Бухареста, коли термінал аеропорту звели у формі пропелера з трьома лопатями.

Українська база на Євро

Резорт "Каро", розташований у 15-ти хвилинах їзди від центру румунськоі столиці на території 5 га, стане на час Євро домівкою синьо-жовтих.

Комплекс налічує 190 номерів, близько 70-ти з яких буде винаймати українська делагація. Гравці, тренери та персонал команди розмістяться на двох поверхах в одному із блоків комплексу. У збірної буде свій окремий вхід до будівлі. Один із ресторанів готелю на весь час буде зарезервований для української команди. Як і зал для теоретичних занять, він розташований у тому самому крилі споруди. Там само — кімната з екіпіруванням та масажні. Усе — поруч і під охороною секьюриті, яких УЄФА директивно відряджає до розташування кожної команди-учасниці фінального турніру.

Читайте также: Виконком УАФ затвердив місця проведення товариських матчів збірної України в Харкові, Києві та Львові

Апартаменти для команди

На окрему увагу заслуговують готельні покої, адже саме тут гравці проведуть чимало часу. Номери — просторі, із великими комфортними ліжками та зручними побутовими дрібницями. До таких належать, скажімо, кавова машина, Bluetooth-динамік і міні-планшет "Розумний дім", що дозволяє регулювати яскравість численних світлових пристроїв, замовляти прибирання, рум-сервіс чи вибирати функцію "Не турбувати".

Тренажерний зал та басейн

Великий тренажерний зал та шість 25-метрових доріжок басейну розміщені в сусідньому блоці, до якого гравці потраплятимуть через зручний тунель безпосередньо з коридору, де розташовані їхні номери. Тренажерами та басейном можуть користуватися всі постояльці готелю, як і власники річних абонементів, однак у години командних фітнес-занять за синьо-жовтими буде зарезервовано окремий зал.

Зелена територія

Особлива принада резорту — зелена територія. Затишні алеї поміж розлогими деревами в поєднанні з мальовничими галявинами на березі озера створюють відчуття умиротворіння й душевного комфорту. Така атмосфера має сприяти гарному відновленню та відстороненню від гамору футбольного фестивалю, що має неабияке значення для підготовки команди до матчів.

Уважний персонал готелю на чолі з операційним директором Міхаєм Замфіром обіцяє зробити все, аби збірна України під час свого перебування в "Каро" не відчувала потреби ні в чому, гарантуючи привітність та ексклюзивний сервіс. Пан Міхай уже вчить українську, гостинно запрошуючи нашою рідною: "Ласкаво просимо, збірна України!".

Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити