Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
"Барселона" - "Атлетико" 2:3. День открытых дверей
Источник: https://m.footboom1.com/ua/spain/supercup/1578603410--barselona-atletiko-2-3-den-otkrytykh-dverey.html

Финал Суперкубка Испании без чемпиона и обладателя Кубка Испании. Браво, Рубиалес!

А ВЫ ОБРАТИЛИ ВНИМАНИЕ НА ТО ЧТО ДАЖЕ ПРИ СЧЕТЕ 2-1 У ТРЕНЕРА БАРСА НЕ БЫЛО НАСТРОЕНИЕ.. ЭТО КОМЕДИЯ ТО ЧТО ВЫ ВИДЕЛИ НА ПОЛЕ ! ШЕЙХИ ТАМ ПОДКУПИЛИ МАТЧ! КОГДА В ПЕРВОМ ТАЙМЕ БАРС НАЧАЛ ДАВИТ УЖЕ БЫЛО ЯСНО ЧТО КФ ПОДНИМАЮТ НА ПРОИГРЫШ АТЛЕТИКО. УЖЕ БЫЛО ЗАМЕТНО ЧТО КОГДА БЫЛО СЧЕТ 2-2 ЗАЩИТНИКИ БАРСА НАЧАЛИ ЧАСТО ОШИБАТЬСЯ ! НЕ ТОЛЬКО ОШИБАТЬСЯ - ОНИ ВООБЩЕ НЕ ИГРАЛИ! ОНИ ДАЖЕ ПРИ СЧЕТЕ 2-1 БЫЛИ НЕ РАДЫ ! ЖАЛКО ЧТО ТЕПЕРЬ ФУТБОЛИСТЫ НА ПОЛЕ НЕ ПЛАЧУТ ПОСЛЕ ПРОИГРЫША КАК РАНЬШЕ А НА ОБОРОТ РАДУЮТСЯ И СЧИТАЮТ СВОИ МИЛЛИОНЫ! ЭТО УЖЕ НЕ СПОРТ!

 

GGGGR1-7

Показовий матч вийшов для Барси. За 90 хвилин продемонстрували всі свої плюси і мінуси. І якщо витиснути пожиток з "плюсів" вийшло з натугою, то "мінуси" принесли результат миттєво. Про "плюси" відомо давно і вони не змінюються давно - Мессі, асисти Альби, кусачість Суареса. "Мінуси" ж примножуються - Барса важко перебудовується з атаки на оборону, якщо супернику вдається вийти з-під миттєвого пресингу, то простір переди ним відкривається вражаючий. Ще дуже розчарував Бускетс - нікуди не встигав, вічно опинявся осторонь епізоду, а на ньому ж багато що трималось в свій час.

Чи корінь зла у Вальверде? Не знаю. Він не виглядає мені органічно на лаві Барси, йому не вдається ані інтегрувати новачків під схему Барси, ані щось змінити підлаштовуючись під де Йонга, Відаля, Грізмана... З іншого боку не факт, що такі зміни в будь-який бік пішли б команді на користь. Барса - гарний корабель, але його штурвал намертво заклинений наявністю Мессі. Тому маневрувати виходить не дуже.

 

Марче

Мапа сайту Повна версія Оновити