Я людей мав на увазі)))))
Возмите ктонибудь за грибами
Я здорово умею водку поровну разливать))
Не, ну серьезно
Ну с семьей приедем, не будем обузой
Киев
Ездил в лес, только вернулся, грибов нет. Ни одного. Никаких. Грибников тоже нет.
Ответ на сообщение пользователя ПБН
“ Не, ну серьезно
Ну с семьей приедем, не будем обузой
Киев ”
Я в середу знову, ну подобається мені з ножичком по лісу шастать))) хочеш - можу взяти, о 6 вирулюю, ну якщо корону не підхоплю))) сумніваюсь, що щось знайду, але спробую.
Ответ на сообщение пользователя rvv1
“ Я в середу знову, ну подобається мені з ножичком по лісу шастать))) хочеш - можу взяти, о 6 вирулюю, ну якщо корону не підхоплю))) сумніваюсь, що щось знайду, але спробую. ”
Откуда ты едешь ?
“ Откуда ты едешь ? ”
З трої на Бровари, невеликий крюк - не проблема.
“ З трої на Бровари, невеликий крюк - не проблема. ”
В личку глянь
Ваван
Ты не хвастайся особо уловом
А то попрут конкуренты!
“ Ваван
Ты не хвастайся особо уловом
А то попрут конкуренты! ”
Жартуєш? Це дуже мало, навіть 30 не було... Я вже мовчу про майже повну відсутність інших, що я беру...
Краще скажіть скільки врєзали :))
Ответ на сообщение пользователя SL001
“ Краще скажіть скільки врєзали :)) ”
За рульом, обоє))) ну водички трохи врізали)))
“ Краще скажіть скільки врєзали :)) ”
Конкурирующая фирма?!
Почем опиум для народа?!
“ Жартуєш? Це дуже мало, навіть 30 не було... Я вже мовчу про майже повну відсутність інших, що я беру... ”
Ну праальна, как и договаривались говорить!
А багажник не закрывался!
Распихивали белые в бардачке и запаску
Ездил в лес, только вернулся, грибов собрали штук 30 маслят., белых нет совсем.. Грибников мало...
Ответ на сообщение пользователя СКАЗОЧНИК
“ Ездил в лес, только вернулся, грибов собрали штук 30 маслят., белых нет совсем.. Грибников мало... ”
Зеленка пару кіло, трохи поляка, з десяток опеньок...
Дивишся на звіти з полтавської, дніпропетровської і жаба давить)))
“ Зеленка пару кіло, трохи поляка, з десяток опеньок...
Дивишся на звіти з полтавської, дніпропетровської і жаба давить))) ”
У нас не было дождей и тепла, когда надо было. В том году валом было, в этом неурожай. Но ничего хвоей подышал, обстановку сменил и то польза...
Ответ на сообщение пользователя chila
“ Я людей мав на увазі))))) ”
Як там у вас з грибами? А то по моїх місцях дружина не пускає, та й сам стрємаюсь... Все ж активно воювали...
“ Як там у вас з грибами? А то по моїх місцях дружина не пускає, та й сам стрємаюсь... Все ж активно воювали... ”
У нас чьотко. Шампіньйонів по 90 грн взяв і норм
“ У нас чьотко. Шампіньйонів по 90 грн взяв і норм ”
сцук))
“ Як там у вас з грибами? А то по моїх місцях дружина не пускає, та й сам стрємаюсь... Все ж активно воювали... ”
Погано. Не дивлячись на то, що дощі гарно все розмочили, грибів нема. В неділю ходив по лісі, то нарешті хоч всілякий непотріб почав лізти, напевно скоро й їстівні гриби підуть. Видно суша добре засушила грибниці, що вони так довго відходять. Набрав тільки парасольок. Ці вже є в нормальній кількості. Можна сказати навіть наїлися.
“ У нас чьотко. Шампіньйонів по 90 грн взяв і норм ”
Салабон, я сьогодні чотири літра лисичок за 200 грн виторгував, третину вже ухом'ячили)))
“ Погано. Не дивлячись на то, що дощі гарно все розмочили, грибів нема. В неділю ходив по лісі, то нарешті хоч всілякий непотріб почав лізти, напевно скоро й їстівні гриби підуть. Видно суша добре засушила грибниці, що вони так довго відходять. Набрав тільки парасольок. Ці вже є в нормальній кількості. Можна сказати навіть наїлися. ”
Дякую, якщо не жалко - маякнеш, бо цього року схоже це єдиний варіант для мене, ну хіба ще на опеньки під бєлку та в устимівку)))
“ Погано. Не дивлячись на то, що дощі гарно все розмочили, грибів нема. В неділю ходив по лісі, то нарешті хоч всілякий непотріб почав лізти, напевно скоро й їстівні гриби підуть. Видно суша добре засушила грибниці, що вони так довго відходять. Набрав тільки парасольок. Ці вже є в нормальній кількості. Можна сказати навіть наїлися. ”
Північ київщини - лисичок повно... Ледь не впромислових масштабах... І люди збирать тільки по "протоптаному"... В броварському наче й є, навіть білий пішов, але вірити мордокнизі - себе не поважати... А по факту - трохи ганяють людей...
“ Північ київщини - лисичок повно... Ледь не впромислових масштабах... І люди збирать тільки по "протоптаному"... В броварському наче й є, навіть білий пішов, але вірити мордокнизі - себе не поважати... А по факту - трохи ганяють людей... ”
В нас все спокійно. Ніхто не ганяє. Правда й чужих ще в лісі не зустрічав-тільки місцеві. Наступний тиждень буде міні відпустка, якщо не наберу грибів, то я вже й не знаю...
Білі пішли, але локально, тільки біля боліт. На піску немає. Маремухи валом. Набрав скільки захотів.
“ Білі пішли, але локально, тільки біля боліт. На піску немає. Маремухи валом. Набрав скільки захотів. ”
Дякую, але маремухи? Да ну його нафіг, ще на пантеру чи бліду нарватись, я не настільки добре знаю гриби.
Да, в глевасі спробував в ліс зайти... Завернули гівнюки)))
“ Дякую, але маремухи? Да ну його нафіг, ще на пантеру чи бліду нарватись, я не настільки добре знаю гриби. ”
З блідою сплутати треба дуже постаратись. З пантерним можна, але він не смертельно отруйний. Його наріки вживають для приходу. А взагалі маремуху ти знаєш, якщо правильно називаєш шкідливі варіанти. Маремуха на зрізі червоніє, та навіть не на зрізі, на будь-якому пошкодженні, пантерний-ні. Доречі, в цьому році ще не зустрічав червоного мухомора, що дуже дивно. Та й блідих буквально кілька бачив, чомусь їх неврожай в цьому році. А от маремухи в цьому році просто клондайк, я й не думав, що її стільки у мене в лісі.
“ Я людей мав на увазі))))) ”