Добрый день! Хотел узнать менялось ли доменное имя сайта? У меня сейчас https://www.footboom1.com , бывает просто footboom.com
Теж таке, та мобільна версія не првцює
О,і в мене m.footboom.com жовто-чорний не відкривається..проте звичайна версія сайту,червоно-біла запрацювала
Ніхуя не розумію , все відкривається , просто інколи глючить .
Я вже два тижні на мобільну версію заходжу тільки через Oперу та VPN,по іншому ніяк не вдається ...
цікаво, а коли Степана черговий раз забанять на footboom.com, він зможе писати на footboom1.com, чи там теж буде бан? оО
це риторичне питання
Да шо ж тут не ясного.
Укажіть інформацію про браузер, також про пристрій - де коли і за скільки купували. Потім будемо рішать проблєму
Ответ на сообщение пользователя SL001
“ Да шо ж тут не ясного.
Укажіть інформацію про браузер, також про пристрій - де коли і за скільки купували. Потім будемо рішать проблєму ”
Якщо вам це здається дуже кумедним, я можу не задавати ці питання.
Але так от сталось, що їх задають розробники, щоб в аналогічному браузері на тому ж пристрої (моб чи ноут) повторити баг. Якщо їм не надати ці дані, вони не відтворять й задачу відкладуть. Втім, якщо я читачів цими питаннями втомив, я можу полишити. Є скринька support, там немає мене з цими безглуздими запитаннями.
Ответ на сообщение пользователя Павел Булах
“ Якщо вам це здається дуже кумедним, я можу не задавати ці питання.
Але так от сталось, що їх задають розробники, щоб в аналогічному браузері на тому ж пристрої (моб чи ноут) повторити баг. Якщо їм не надати ці дані, вони не відтворять й задачу відкладуть. Втім, якщо я читачів цими питаннями втомив, я можу полишити. Є скринька support, там немає мене з цими безглуздими запитаннями. ”
Привіт, це наслідки DDOS атак на наш сегмент, чи інший тип проблем?
Ответ на сообщение пользователя анонім
“ Я вже два тижні на мобільну версію заходжу тільки через Oперу та VPN,по іншому ніяк не вдається ... ”
Перевірте зараз, будь ласка, m.footboom1.com повинно вже нормально працювати.
Ответ на сообщение пользователя kol2
“ Привіт, це наслідки DDOS атак на наш сегмент, чи інший тип проблем? ”
Інший тип проблем. З конкретним нашим доменом. Юрвідділ з'ясовує.
DDoS атаки йшли хвилями весною-влітку.
“ Інший тип проблем. З конкретним нашим доменом. Юрвідділ з'ясовує.
DDoS атаки йшли хвилями весною-влітку. ”
Чому запитував - бо ще зовсім недавно з інших країн, наприклад, Фінляндії чи Німеччини не можна було зайти на сайт
Я вирішив що це геоблок, не найкращий спосіб захисту, що використвоується як нашими ресурсами так і ворожими
Та думаю, що ви вже набагато краще мене знаєте що й до чого :)
“ Чому запитував - бо ще зовсім недавно з інших країн, наприклад, Фінляндії чи Німеччини не можна було зайти на сайт
Я вирішив що це геоблок, не найкращий спосіб захисту, що використвоується як нашими ресурсами так і ворожими
Та думаю, що ви вже набагато краще мене знаєте що й до чого :) ”
Це цікава інформація, дякую. Загалом, тут багато дописувачів з-за кордону зараз читають та пишуть, і тому вважав, що все з доступом добре. Але нова інформація буде корисна, попрошу адміна передивитись налаштування cdn.
Цікаво , а хто може атакувати невинний футбольний сайт ? Чи це Бункер так привертає чиюсь увагу ?
“ Перевірте зараз, будь ласка, m.footboom1.com повинно вже нормально працювати. ”
Так,все в порядку. Працює
“ Якщо вам це здається дуже кумедним, я можу не задавати ці питання.
Але так от сталось, що їх задають розробники, щоб в аналогічному браузері на тому ж пристрої (моб чи ноут) повторити баг. Якщо їм не надати ці дані, вони не відтворять й задачу відкладуть. Втім, якщо я читачів цими питаннями втомив, я можу полишити. Є скринька support, там немає мене з цими безглуздими запитаннями. ”
Я нічого не вважаю. Просто коли задають питання по техпідтримці - має відповідати техпідтримка. Чогось про модерацію коли до Вас звертались Ви відповіли що це не в вашій компетенції.
От тому з'явились сумніви, можливо ви не розбираєтесь трохи.
Вибачте якщо що, образити не хотів
“ Це цікава інформація, дякую. Загалом, тут багато дописувачів з-за кордону зараз читають та пишуть, і тому вважав, що все з доступом добре. Але нова інформація буде корисна, попрошу адміна передивитись налаштування cdn. ”
https://clip2net.com/s/4hAmaBU
Проблеми так і залишилися
“ Я вже два тижні на мобільну версію заходжу тільки через Oперу та VPN,по іншому ніяк не вдається ... ”
Так само, але я сам знаешь звiдки....
“ https://clip2net.com/s/4hAmaBU
Проблеми так і залишилися ”
Дякую за додатковий скріншот, сподіваюсь, стане в пригоді. Адмін, думаю, ще не дивився, бо вихідні, але й не факт, що проблема саме на боці налаштувань CDN. Подивиться.
В будь-якому випадку, поки раджу користуватись дзеркалом, там повинно коректно завантажуватись.
Ответ на сообщение пользователя SL001
“ От тому з'явились сумніви, можливо ви не розбираєтесь трохи.
Вибачте якщо що, образити не хотів ”
Добре.
Сподіваюсь, що ми тоді, врешті, розібрались, чому я ці дані перепитую інколи, й це питання закрили. Дякую за більш детальні роз'яснення.
“ https://clip2net.com/s/4hAmaBU
Проблеми так і залишилися ”
Є прохання від адміна щодо додаткових даних - відписав вам в особисті повідомлення. Гляньте, будь ласка.