Нарешті я добрався до музона. Зараз буду слухати і оцінювати все.
І знаєш, мені може щось не зайти з цього. Але я точно знаю, що воно абсолютно все заслуговує на мою увагу. Ти завжди кидаєш сюди гідний продукт.
Меломан, причому справжній.
Може ти вирішив, що я покинув цю гілку? Ні)
Це моя одна із тем в цьому житті. Правда.
Це як десерт. Тема найкраща.
Я всё слухаю.
І не перестаю дивуватися, тому, що насеільки я цей світ не знав.
наскільки*
Одесит, слухав все. Це досконально, звідки в тебе такий смак?
Нічого такого я не думав. Просто часу не вистачає. Роботи дохуя, ще здоров'я їбе мозок
Ответ на сообщение пользователя Clough
“ Нічого такого я не думав. Просто часу не вистачає. Роботи дохуя, ще здоров'я їбе мозок
А що зі здоров'ям саме?
Ответ на сообщение пользователя аммиак
“ А що зі здоров'ям саме? ”
Я все-таки після двох інсультів. Начебто все нормально, але інколи тиск рветься вгору чи починаються болі, так звані постінсультні. А я принципово не вживаю знеболювального. Але найбільш небезпечно те, що я майже рік втрачаю вагу, в середньому півкіло за тиждень. Це ще до війни почалося. Причину поки не знайшли.
Ответ на сообщение пользователя Clough
“ Я все-таки після двох інсультів. Начебто все нормально, але інколи тиск рветься вгору чи починаються болі, так звані постінсультні. А я принципово не вживаю знеболювального. Але найбільш небезпечно те, що я майже рік втрачаю вагу, в середньому півкіло за тиждень. Це ще до війни почалося. Причину поки не знайшли.
Ого. Наскільки я знаю, то інсульт прівєт, відбирає частини тіла.
А ти залишається таким, як є. Принаймні тут.
Ого ще раз.
Clough, є яка потреба в допомозі? Скажи, як з тобою вийти на зв'язок помимо нашого сайту.
“ Ого. Наскільки я знаю, то інсульт прівєт, відбирає частини тіла.
А ти залишається таким, як є. Принаймні тут.
Ого ще раз.
Clough, є яка потреба в допомозі? Скажи, як з тобою вийти на зв'язок помимо нашого сайту. ”
Ні, в мене все працює. Тільки права рука стала слабшою. Вона спочатку була частково паралізована, але відійшла після крапельниць. Це не критично, бо я перенавчений шульга. Мені дуже поталанило з лікарем. Вона найкраща мабуть не тільки по місту, а по усьому Півдню. Вона одразу мені сказала, що я другий за всю її практику, хто залишився живим після такої атаки. Перший теж був перенавчений шульга. Допомога мені не потрібна, дякую.
Це як треба любити Led Zeppelin, щоб робити такі кавери? R.I.P. Chris
"I really like Chris’ records and I think he’s the best singer that we’ve got on the planet." (c) Ed Vedder
0:20 Jerry Cantrell
0:40 Chris Cornell
1:18 Layne Staley
1:58 Mark Arm
2:31 Chris Cornell
Вау, аж мурахи пішли по усьому тілу
“ Може ти вирішив, що я покинув цю гілку? Ні)
Це моя одна із тем в цьому житті. Правда.
Це як десерт. Тема найкраща.
Я всё слухаю. ”