Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Блінкен та Лавров завершили перемовини в Женеві

Переговори глави МЗС РФ Сергія Лаврова та держсекретаря США Ентоні Блінкена в Женеві завершилися, вони тривали 1,5 години. По результати наразі не повідомляється.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Раніше джерела в російській делегації повідомляли, що на зустріч глав двох зовнішньополітичних відомств було закладено дві години. Отже, переговори тривали менше запланованого. Джерело: https://censor.net/ua/n3311369

 

Якось так.

 

Росія ухвалить "серйозні політичні рішення", якщо відповідь США і НАТО щодо гарантій безпеки розчарує.

Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на "Интерфакс", про це заявив телеканалу "Росія-24" заступник голови МЗС Сергій Рябков.

"Поки що формальної письмової відповіді з боку США та НАТО на пропозиції немає. Якщо ця відповідь розчарує, тоді доведеться ухвалювати дуже серйозні політичні рішення, про що наш президент попередив, у тому числі публічно, опонентів з того боку", - сказав заступник російського міністра.

"Але роль дипломатії у будь-якому разі центральна. Ми не хочемо конфлікту, ми ні на кого не нападаємо, ми нікому не загрожуємо, ми хочемо надійно забезпечити наші інтереси", – продовжив він.

Ця заява прозвучала на тлі інформації джерела "Интерфакса" про те, що переговори глав зовнішньополітичних відомств Росії та США Сергія Лаврова та Ентоні Блінкена в Женеві тривали менше запланованих двох годин.

У день цієї зустрічі з'ясувалося, що держсекретар США не привіз до Женеви письмові відповіді на вимоги Москви про гарантії безпеки в Європі, а також що в МЗС і не чекали на ці відповіді цього дня. Джерело: https://censor.net/ua/n3311376

 

Коцы все письмо какое-то ждут.

Мож им репродукцию известного полотна Репина прислать?

 

Malder

Російська сторона під час переговорів у Женеві з держсекретарем США Ентоні Блінкеном почула попередню усну реакцію на свої пропозиції щодо безпеки, дала деякі відповіді американській стороні, які допоможуть Вашингтону сформувати письмові відповіді.

Про це заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров, передає Цензор.НЕТ із посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Ми вже чули першу реакцію США, поки що усну, на те, що обговорювалося в тих форматах на рівні наших заступників. Реакція, як американська сторона і просила нас, коли запропонувала провести цю зустріч - реакція була попередньою", - сказав він.

За словами Лаврова, зустріч "супроводжувалась деякими уточнювальними питаннями на нашу адресу, відповіді на які допоможуть американській стороні... підготувати письмову реакцію на наші письмові проєкти договору зі США та угоди з НАТО".

Відповідаючи на запитання про те, чому зустріч з Блінкеном тривала лише півтори години, чи це поганий знак, Лавров сказав: "Пунктуальність не може бути поганим знаком".

"Ми планували цю зустріч на півтори години, тому що нам було приблизно зрозуміло, що ми обговорюватимемо", - зазначив глава російського МЗС. Джерело: https://censor.net/ua/n3311380

 
Ответ на сообщение пользователя Malder показать

Коцы все письмо какое-то ждут.

Мож им репродукцию известного полотна Репина прислать?

Це вже - французькі умовності для народонасєлєнія.

Мовляв - ми хотіли і чекали.

Насправді Путін підійшов до рубежу неповернення і йому треба приймати рішення.

Зараз.

 

справа Принципу...

Нах хуйлу письмова реакція від США?

Оно, Будапештський меморандум, показова фігня для виконання...

 

yurko

Росія та США залишилися на колишніх позиціях щодо вимоги РФ не включати Україну до НАТО.

Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Лігу, про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров після переговорів у Женеві із держсекретарем США Ентоні Блінкеном, додавши, що Росія "не збирається нападати на Україну".

На його думку, підготовлені на сьогодні документи Держдепу США "читати неможливо". При цьому Лавров каже, що Блінкен пообіцяв наступного тижня надати письмові відповіді США на вимоги Росії до Вашингтону та НАТО.

Лавров назвав зустріч із Блінкеном "проміжною". За його словами, делегація США наполягала на свободі вибору союзів. Росія ж стверджувала, що вступ до військових союзів не повинен відбуватися "на шкоду безпеці інших держав". Джерело: https://censor.net/ua/n3311385

 

Лавров назвав зустріч із Блінкеном "проміжною

головна розмова попереду

 

Обценьки

Их в дверь, а они в окно.

все бумажку правильную ждут.

 

Malder

Сцук, Украина как размерная монета

И никуда не рыпнешься

 

ПБН

Ответ на сообщение пользователя ПБН показать

Сцук, Украина как размерная монета

И никуда не рыпнешься

да, весь мир шантажируют войной с нами

 

Обценьки

Під час брифінгу за підсумками переговорів російський міністр наголосив, що Росія не загрожувала Україні, незважаючи на заяви західних колег про протилежне.

"Я хочу ще раз нагадати тим, хто займається аналізом наших публічних виступів, позицій, що Росія ніколи ніде жодного разу вустами своїх офіційних представників не загрожувала українському народу", - сказав Лавров.

Він нагадав, що президент України Володимир Зеленський, "якого опікують західні колеги і заохочують на будь-які вибрики", закликав українців, які почуваються росіянами, їхати з країни.

"А тих, хто на Донбасі протистоїть державному тероризму з боку київського режиму, він назвав "не людьми, а особинами". Тому хто комусь загрожує і у що ці загрози можуть вилитися - велике питання. Ми не виключаємо, що вся ця істерика, яку зараз розкручують наші західні колеги, спрямована на те, щоб, якщо не спровокувати якихось українських силових дій на Донбасі, то як мінімум щоб прикрити лінію київського режиму на повний саботаж мінських домовленостей", - наголосив міністр. Джерело: https://censor.net/ua/n3311395

 

Malder

а тут ощущение, что Блинкен Лошади по лицу настучал.

 

Malder

Ответ на сообщение пользователя Обценьки показать

да, весь мир шантажируют войной с нами

Всему миру - похуй

ну объявят озабоченность

Но когда в город прилетают Грады, то это страшно

 

ПБН

Ответ на сообщение пользователя ПБН показать

Всему миру - похуй

ну объявят озабоченность

Но когда в город прилетают Грады, то это страшно

єто понятно

 

Обценьки

"Я не исключаю, что вся вот эта истерика, которую сейчас раскручивают наши западные коллеги, направлена на то, чтобы если уж не спровоцировать какие-то украинские силовые действия на Донбассе, то как минимум, чтобы прикрыть линию киевского режима на полный саботаж минских договоренностей", — заявил Лавров.

от урод

 

Обценьки

а тем временем... Российская Федерация перебрасывает на оккупированный Донбасс танки, самоходные артиллерийские установки и боеприпасы. Таким образом командование Вооруженных сил РФ продолжает наращивать боевые возможности оккупантов.

 

Обценьки

Знов про Україну без України...

Зе абідіццо...

 

yurko

Продовження переговорів із Росією з питань безпеки можливе за умови деескалації ситуації щодо України.

Про це заявив держсекретар США Ентоні Блінкен, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Ми можемо продовжувати нашу роботу з подальшого розуміння можливих майбутніх угод, які забезпечують нашу безпеку. Але це залежить від того, чи Росія припинить свою агресію щодо України", - сказав Блінкен. Джерело: https://censor.net/ua/n3311409

 

Державний секретар США Ентоні Блінкен закликав Росію довести діями, а не словами намір щодо деескалації ситуації довкола України.

Про це він заявив сьогодні на пресконференції після перемовин із главою МЗС РФ Сергієм Лавровим, інформує Цензор.НЕТ.

Він зазначив, що оперує не емоціями, а фактами, а вони свідчать про те, що РФ стягнула до кордонів України достатньо сил для атаки з півдня, сходу і півночі.

"Російські офіційні особи багаторазово заявляли, що не мають намірів нападати на Україну. Але ми бачимо те, що бачать всі. Значення мають не слова, а дії, те, що є видимим. Я запропонував Лаврову, якщо РФ хоче переконати світ, що не має агресивних намірів щодо України, то слід розпочати деескалацію та відвести війська від кордону та почати дипломатичний діалог", - запевняє він. Джерело: https://censor.net/ua/n3311410

 

Все правильно - танки в зад, а потом продолжим говорить

 

Malder

Ответ на сообщение пользователя yurko показать

Знов про Україну без України...

Зе абідіццо...

А тут МИ і не потрібні.

МИ свій вибір зробили,РУХ НА ЗАХІД.

А далі ,можливо трохи недоречний приклад,це як на районі,старші бики приймають вибір сопляка і беручи його під своє крило на стрєлку з гопотою його не беруть.

 

анонім

Коцабэ хотят ,чтобы НАТО не размещало ракеты у границ.На вступление нас в альянс они закроютглаза,главное,чтобы ракет не было.

 

Буллит

Ответ на сообщение пользователя Буллит показать

Коцабэ хотят ,чтобы НАТО не размещало ракеты у границ.На вступление нас в альянс они закроютглаза,главное,чтобы ракет не было.

Дешева фігня. Якщо, не помиляюсь, то від балтійських країн до Пітера 120 км. І? Ракети в Україні чимось загрожують? Питання в одному, "віддайте нам Україну - далі справи ваші"! Як казала пєчальная лошадь; "просі много, мало, но получіш"...

 

LionEL

Мапа сайту Повна версія Оновити