Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Лайки судді, який змусив 150 тисяч моряків заново платити побори.

Лайки судді, який змусив 150 тисяч моряків заново платити побори.

Цей суддя є дуже наближеною особою до депутата Урбанського від Одеської області. Це депутат, якого Порошенко свого часу призначив головою облради і який є представником одного з головних сепаратистських кланів Одеської області. Одеські моряки повинні знати, що друг Урбанського позбавив їх права не платити хабарі.

Симпатії цього типу повністю схиляються до Рабіновича, 112-го каналу Медведчука та іншим представникам болота.

Це не виправдовує чинну владу України, бо за це рішення щодо скасування підтвердження кваліфікації моряків ми з міністром Криклієм фактично боремося одні. І те, що Криклія наважуються ігнорувати у власному відомстві, а Кабмін за це не карає, говорить тільки про слабкість, імпотенцію, бардак і свавілля при теперішній вже владі в Україні.

На жаль, цього суддю підсунули на призначення вже Президенту Зеленському, і це призначення підписав він. Одночасно дуже важливо, що Зеленський прийняв рішення щодо ліквідації цього суду і сподіваюся, в парламенті швидко обговорять його законопроект і будуть позбавлятися від цих паразитів оперативно.

Саакашвілі

На жаль, цього суддю підсунули на призначення вже Президенту Зеленському, і це призначення підписав він.))

Головне написати, що барига винний))

З-ерехати мені вас жалко скільки вам ще в жбан будуть срати ???

Ця істота, яка позбавила одним розчерком пера 150 тисяч моряків і їх сім'ї єдиної перемоги за багато років, відкрито знущається не тільки над моряками, а й над усім народом України.

Судова система в Україні повністю прогнила. Ця свиня остаточно знахабніла і відчайдушно чіпляється за корито, від якого її намагаються відтягнути. Іноді просто думаю, що китайські методи - це єдине, що може бути ефективним в Україні.

--

Это существо, которое лишило одним росчерком пера 150 тысяч моряков и их семьи единственной победы за многие годы, открыто издевается не только над моряками, но и над всем народом Украины.

Судебная система в Украине полностью прогнила. Эта свинья окончательно обнаглела и отчаянно цепляется за корыто, от которого ее пытаются оттащить. Иногда просто думаю, что китайские методы - это единственное, что может быть эффективным в Украине.

У мене з'явилася інформація про майно клану Гарник, судді, який призупинив указ міністра про скасування обов'язкового підтвердження кваліфікації для 150 000 українських моряків.

Моряки та їхні сім'ї, які раз на 3–4 роки віддають хабар від $5000 до $15 000 за дозвіл працювати, мають право знати, як ця мафія заробляє і що може собі дозволити, зокрема за їх рахунок. Кожна сім'я, яку він обікрав своїм позавчорашнім рішенням, повинна знати, куди йдуть ці гроші. І ці гроші повинні бути повернуті, в тому числі через конфіскацію цього майна, я у цьому абсолютно переконаний.

Я далекий від думки, що цей суддя щось вирішив сам. Це - звичайна частина мафіозної системи, яка управляє Україною. Україною управляє спрут! Змінюються імена президентів, прем'єрів, міністрів — а цей спрут завжди при владі. Цей суддя — всього лише один з численної армії суддів, прокурорів і податківців, які служать цьому спруту, і які є частиною змови, який робить Україну найбіднішою країною по ВВП в Європі. Всі такі ж, як усі, і всі такі ж, як він. Вся судова система в Україні така ж, як цей окремий її представник.

Вони такі нахабні і так відкрито знущаються над нами, тому що вони казково багаті. З цим вкраденим, а не заробленим багатством до них приходить ця пиха, нахабність і відчуття повної безкарності. Час відповідати за їхні злочини настане набагато швидше, ніж ці свині, у яких рило в пуху, навіть підозрюють.

Клану Гарник у Києві та Одесі належать:

Квартира 187 кв. м – м. Київ, вулиця Маккейна Джона, будинок 26 (середня вартість м2 в цьому будинку складає $4000);

Квартира 106.7 кв. м – м. Київ, проспект Червонозоряний, будинок 6-г (середня вартість м2 у цьому будинку складає $1500);

Квартира 130 кв. м – м. Київ, вулиця Руставелі Шота, будинок 20 (середня вартість м2 у цьому будинку складає $1800);

Будинок 335 кв. м в елітному селищі Совіньйон (Одеса) – Одеська обл., Овідіопольський р-н, с. Мізікевіча, вулиця Світанку, 12 (за оцінками активістів, ця нерухомість коштує від $500 000).

Впевнений, це ще далеко не все, а тільки вершина айсберга. Надсилайте інформацію по цій істоті мені в особисті повідомлення.

Саакашвілі

Довийобувались мафія відправиляє министра Криклія в віставку.....

Цього бандита-суддю Гарника на посаду призначив президент Зеленський. Крім розкішного життя, суддя відомий ще тим, що забороняв протести проти Путіна в Україні і брав участь в російській "Фабриці зірок". Ось такий проект "Ліфт" для "молодих і талановитих" від Зеленського. Спитайте, Михайло, як побачите Зеленського чи не соромно йому за цього суддю?

Куди зебіли поділись я починаю хвилюватись.....))

Только что мне стало известно, что ОАСК (окружной административный суд Киева, который приказал ликвидировать Президент) приостановил своим решением приказ Министра Криклия об отмене обязательного подтверждения квалификации моряков!

Решение вынес судья Гарник Кирилл Юрьевич. И я утверждаю, что этот судья – враг народа Украины.

Я абсолютно уверен, что он нагло взял деньги за это решение, и теперь 150 000 моряков и 150 тысяч украинских семей вместо того, чтобы тратить деньги на своих детей, на квартиры, на налоги государству, будут вынуждены каждые 3–4 года платить взятки и поборы украинским чиновникам, потому что этот негодяй и мерзавец с внешностью бандита (Кирилл Гарник) решил, что их дальше нужно обилечивать.

Я призываю общество найти, где он живет, прийти к нему домой и сказать ему в лицо в присутствии его соседей и семьи, ЧТО он только что совершил. Конечно, это его не перевоспитает, но будет в назидание всем другим, которые стоят в очереди, чтобы дальше уничтожать украинский народ.

Но проблема даже не только в этом судье. До этого в течение 10 дней весь административный аппарат игнорировал приказ министра. Они говорили, что им нужно его изучать, что они его еще «не получили» и т. п., то есть открыто издевались и над министром, и над украинским государством. Каждого этого чиновника нужно снять.

Каждого этого чиновника нужно привлечь к ответственности. Пора заканчивать с этим беспределом и бардаком. Я сыт по горло всем этим. А вы, украинцы?

P.S.

Конечно, мы немедленно подадим апелляцию, чтобы отменить это неслыханной наглости решение!

Саакашвілі

Ответ на сообщение пользователя Металлист-Днепр 0-6 показать

тобі тут не скучно?

 

yurko

Ответ на сообщение пользователя yurko показать

тобі тут не скучно?

Дякую, що зайшов.... а то я думав піздець бункеру))

який жах

а шо, не жах ?

я ж кажу, який жах

 

GOTS

Ответ на сообщение пользователя Металлист-Днепр 0-6 показать

Дякую, що зайшов.... а то я думав піздець бункеру))

та, по ходу,ще жив, курілка))

 

yurko

Когось мені нагадує...

 

vickov

Я розумію, щось нагадує а по темі щось можно написати? Це все з фейсбуку товариша Саакашвілі.. Головне народу відосік показати і розповісти про паредніков В мене з псіхкою все ок більше місяца бажання писати на форумі не було.... Розумію тих яким тяжко признати, що їх тупо розвели.

Ну, хоть паржут.

 

Тоюбто ви визнаєте що те що сіяв петро росте і далі?

 

видумка

Мапа сайту Повна версія Оновити