По 6 у сітках
Кажуть, що по сфілах скупують по 4 га гурт
Але продаж у Київі - по 6 у сітках на опті
На чому заробляюсь?! - ХЗ
по сілах
може... по селах
))
село
там скупають по чотири
Не знаю, що чув - ну 8-9 можна знайти, але приїжджай набирай.
А так в роздріб по 15 здається бачив
По 6 та по 7 взяв дві сітки
Але ж усе інше - жах
Цибулька по 30, пишуть у Метро що голандська
Морква теж
Ответ на сообщение пользователя ПБН
“ Але ж усе інше - жах
Морква теж ”
Паша, я не стільки на ціну дивлюсь, хоча це трохи теж :) Я взяв і я знаю що в мене є :)
“ Але ж усе інше - жах
Морква теж ”
Паша, я не стільки на ціну дивлюсь, хоча це трохи теж :) Я взяв і я знаю що в мене є :)
Ответ на сообщение пользователя SL001
“ Паша, я не стільки на ціну дивлюсь, хоча це трохи теж :) Я взяв і я знаю що в мене є :) ”
таладна
Мабуть коли картопельке по весні подорожчала, та була по 20-25, то тихесенько отак про себе ги-гикав
“ таладна
Мабуть коли картопельке по весні подорожчала, та була по 20-25, то тихесенько отак про себе ги-гикав
Ахаха, уявлення не мав яка ціна навіть приблизно
Цибулька закінчилась, яку брав по 30
Блять, поверніть ту цибульку сцуки!
“ Цибулька закінчилась, яку брав по 30
Блять, поверніть ту цибульку сцуки! ”
А щас пачьом?
“ Хуясє. Ну в мене ще є ”
“ Па піісят, блять! ”
В Україні цибуля може подорожчати до 200 гривень: дефіцит по всьому світу
Ціни на цибулю можуть підняти на 20%, проте нічого не заважає реалізаторам продавати її під час ажіотажу та по 200 гривень
ХВИЛЯ
04.03.2023 08:41:00
Дефіцит популярного овоча спостерігається у всьому світі, в тому числі в Україні. Цього разу вартість звичайної цибулі може сильно вдарити по гаманцю покупців. Експерти вже попередили про стрибок цін ще на 20%.
Чому так відбувається, і скільки може коштувати цибуля, пише "Хвиля" , про це пише видання "На пенсії".
Хоч по 200 гривень?
Ціни на цибулю
Ціни на цибулю
Pause
Unmute
Remaining Time -0:08
Fullscreen
Так, в Україні ціни на цибулю за останній рік значно зросли. На даний момент його оптова вартість становить близько 40 гривень за кілограм, що втричі дорожче, ніж минулого сезону.
При цьому керівник проекту АПК-інформ: овочі та фрукти Олександр Хорев спрогнозував, що найближчим часом оптова вартість може збільшитись ще на 20 відсотків (тобто до 50 гривень за кілограм).
Як зазначається, ціна цибулі у роздробі вже становить 50-80 гривень. Це означає, що найближчим часом ціни можуть підскочити до 100 гривень за кілограм. До того ж, Хорева наголосив, що деякі реалізатори можуть збільшити ціну і до 200 гривень.
“ В Україні цибуля може подорожчати до 200 гривень: дефіцит по всьому світу
Ціни на цибулю можуть підняти на 20%, проте нічого не заважає реалізаторам продавати її під час ажіотажу та по 200 гривень
ХВИЛЯ
Дефіцит популярного овоча спостерігається у всьому світі, в тому числі в Україні. Цього разу вартість звичайної цибулі може сильно вдарити по гаманцю покупців. Експерти вже попередили про стрибок цін ще на 20%.
Чому так відбувається, і скільки може коштувати цибуля, пише "Хвиля" , про це пише видання "На пенсії".
Хоч по 200 гривень?
Ціни на цибулю
Ціни на цибулю
Pause
Unmute
Fullscreen
Так, в Україні ціни на цибулю за останній рік значно зросли. На даний момент його оптова вартість становить близько 40 гривень за кілограм, що втричі дорожче, ніж минулого сезону.
При цьому керівник проекту АПК-інформ: овочі та фрукти Олександр Хорев спрогнозував, що найближчим часом оптова вартість може збільшитись ще на 20 відсотків (тобто до 50 гривень за кілограм).
Як зазначається, ціна цибулі у роздробі вже становить 50-80 гривень. Це означає, що найближчим часом ціни можуть підскочити до 100 гривень за кілограм. До того ж, Хорева наголосив, що деякі реалізатори можуть збільшити ціну і до 200 гривень. ”
По 50 нехай затусує собі в жопу, тут по одному євро хоч подавись...
І це в роздріб...
Ответ на сообщение пользователя rvv1
“ По 50 нехай затусує собі в жопу, тут по одному євро хоч подавись... ”
Ну так і є зараз, 48 в АТБ наприклад
“ По 50 нехай затусує собі в жопу, тут по одному євро хоч подавись... ”
В АТБ вчора по 53, на базарі до 58, і беруть, куди діватись.
“ В АТБ вчора по 53, на базарі до 58, і беруть, куди діватись. ”
Не розумію... Це не продукт першої необхідності.
“ Не розумію... Це не продукт першої необхідності. ”
Та у кругом добавляют цибулю.продук не першої необхідності це болгарський перець.
“ В Україні цибуля може подорожчати до 200 гривень: дефіцит по всьому світу
ХВИЛЯ
Хоч по 200 гривень?
Ціни на цибулю
Ціни на цибулю
Pause
Unmute
Fullscreen
Як зазначається, ціна цибулі у роздробі вже становить 50-80 гривень. Це означає, що найближчим часом ціни можуть підскочити до 100 гривень за кілограм. До того ж, Хорева наголосив, що деякі реалізатори можуть збільшити ціну і до 200 гривень. ”
Дефіцит популярного овоча спостерігається у всьому світі
---
Це в якому саме світі?
В Африці?
Ответ на сообщение пользователя аммиак
“ Дефіцит популярного овоча спостерігається у всьому світі
---
Це в якому саме світі?
В Африці? ”
Я їбу, в ХВИЛІ запитай :)
“ Я їбу, в ХВИЛІ запитай :) ”
Хвиля -- це сайт відомої журнашлюхи юри романенка . Він недорого продається будь-кому і розміщує заказні матеріали . А загалом -- він типовий прокацап , який підтримував рускій ізик і дручбу з кацапстаном на протязі всієї своєї діяльності . До війни часто виступав на кацо-тб і в кацо-змі .
Ответ на сообщение пользователя deymon
“ Ахахахааааа.Ебланы!!!!
Олежка,правильной дорогой идёшь!!
Также в целом отказался от этого погреба, чтоб в него не носить и потом ходить! ”
Діма, а що зараз скажеш? :)
“ Діма, а що зараз скажеш? :) ”
Дивлюся стрічку,дай думаю гляну.Ти хоч би в лічку написав))
Нічого не змінилося.В тому погребі ще з минулого року цілий мішок стоїть)
Зараз легше в гаражі мені брати.Смішна ситуація, що восени по 7 грн,що зараз можно купляти)
йобнутисьблять
Ананаси дешевше ніж огірки
І приблизно як редиска
“ село
там скупають по чотири ”