Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Выдающееся выступление Зеленского в Мариуполе !

Виктория Максименко :Итак, я снова это сделала, потратила немного своего драгоценного времени и законспектировала речь нашего зе-дегенератика. Это ̶п̶и̶з̶д̶ абзац! Я раньше не понимала, как же он роли учил. Теперь до меня дошло. То было в удовольствие, поэтому запоминалось легко. А тут приходиться через силу выдавливать из себя то, что ему противно.

Вот собственно и сама речь:

«Дуже дякую хлопці, я хочу вас всіх привітати, і всіх людей і всю нашу країну всю Україну, я вас хочу привітати з сьогоденням е-е-е з цим відкриттям е-е-е цього діючого, потужного абсолютно нового е-е-е центру. Ви знаєте, я побачив, найголовніше я побачив що ми з вами розуміємо що зараз в нас війна і ми всі бажаємо, щоби ця війна закінчилась. Але ми розуміємо, що на вас дуже е-е-е дуже серйозна функція тому що після закінчення війни коли ми обов'язково обов'язково повернемо наші теріторії обов'язково повернемо теріторії в состав нашої України, вони наші у нас Україна єдина я розумію що на вас буде дуже серйозна відповідальність тому що наша війна з приводу розмінування буде продовжуватись тисячі гектар, які чекають на вас це великий тягар і велика відповідальність вашої праці. Я вам всім правда бажаю успіху, бережіть себе, ми будемо робіть все що можемо тому що ви для нас головні ви захищаєте нашу країну захищаєте кожного нас кожну людину наших дітей ми вам дякуємо, дякуємо за все і ви знаєте ... наша найголовніше що я ще побачив це відношення до людини тому людину у цьому центрі розмінування я побачив головні речі це не тіки такий високий технічний стан цього центру це і умови життєдієль-життєдіяльності на саперів ваші умови, і я дуже вдячний всім хто відкриває цю цей центр за те що такий відношення до наших хлопців. Дякуємо вам, вам успіху, бережіть себе, ще раз я розумію, що у нас дуже гарна країна і бажаю завжди кажуть бажаємо чистого неба, але ви знаєте я вам бажаю не тіки чистого синього неба, я вам бажаю безпечної нашої землі. Так шо ще раз кажу бережіть себе, дякую слава Україні».

Видео честно поцупила тут

https://www.facebook.com/groups/100vidsotkivyanelu...

Эта страница недоступна

Возможно, вы воспользовались недействительной ссылкой или страница была удалена.

Вот так. Пришла, высралась (ся) и щезли.Только так порохобляди и могут.

 

elcharro

але дятел ос залишився))

 

Smr

дятел ос

і що тебе заставляє стукати так?)

 

Smr

Ответ на сообщение пользователя Smr показать

дятел ос

і що тебе заставляє стукати так?)

Яж писал, устроился на ботоферму, получает методички, рассылает.

 

elcharro

ОСь, кагдила?

 

boan

Порохоскотам самим стыдно за тот бред, что выкладывает сюда ТС, но втихаря усиленно мисуют оппонентам.

 

Metalll

минусуют

 

Metalll

Для оочень сурьёзного порохобота: ну пересмотрел видео на открытии центра по разминированию, ну и шо он неправильно сказал? Кстати без бумажки, экспромтом, без заученных, набивших оскомину ничего не значащих петюниных фраз-лозунгов

https://www.0629.com.ua/news/2425222/zelenskij-pri...

 

В.Перетурин

Тут ОС не прав, Зе еще очень тяжело говорить по украински, будучи русскоязычным всю жизнь. Чтобы говорить даже заученные фразы нормально, нужно думать на этом языке.

 

torrentino

Мапа сайту Повна версія Оновити