Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
Збірна Голландії U-17 перемогла Італію у фіналі Євро-2019
Автор: Артур Малкин

Сьогодні у фінальному поєдинку першості Європи серед команд U-17 збірна Голландії переграла Італію і вдруге поспіль стала чемпіоном континенту. Минулого року ці дві команди також вийшли до фіналу першості Європи (U-17). Тоді успіх святкувала голландська команда. І ось цього року розклад повністю повторився.

У півфіналі голландці переграли іспанців (1:0), а італійці — французів (2:1). У фіналі ж справжньої боротьби глядачі не дочекалися. На стадіоні "Талла" в Дубліні повністю домінувала збірна Нідерландів. Доля поєдинку фактично була вирішена вже в першому таймі, коли у ворота італійців влетіли три "сухі" м'ячі. У другій половині матчу італійці дещо скоротили відставання, але загалом на результат це не вплинуло.

Євро-2019 (U-17). Фінал
Нідерланди (U-17) — Італія (U-17) — 4:2 (3:0)

Голи: Хансен (20), Банніс (37), Маатсен (45), Юнювар (70) — Коломбо (56, 89).

Нагадаємо, збірна України U-17 на Євро-2019 зупинилася на стадії еліт-раунду відбору. У групі 5 українські юнаки здолали Косово (2:0), але поступилися Греції (0:1) та Іспанії (0:1). Підопічні Володимира Єзерського посіли третє місце у групі й не вийшли до фінальної частини турніру.

Источник: ФФУ
Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити