Мапа сайту Повна версія
Зробити ставку з мобільного
"Паріматч" став генеральним спонсором ФК "Металіст 1925"
Автор: Артур Малкин

Компанія "Паріматч" стала генеральним спонсором ФК "Металіст 1925". Як відзначає офіційний сайт клубу, це перша угода, підписана компанією с представником ПФЛ.

"Паріматч" - меценат спорту №1 в Україні. Компанія готова підтримувати яскравих і цікавих лідерів у всіх видах спорту. Партнерством з "Металістом 1925" компанія дає сигнал усім представникам українського футболу: якщо клуби готові переходити на новий рівень, "Паріматч" підтримає їх на цьому шляху!

"Харківський клуб по інфраструктурі та роботі з уболівальниками перевершує багато клубів УПЛ. Також "Металіст 1925" - представник міста-мільйонника, одного з найбільших в Україні. Історично харків'яни дуже люблять свій клуб і чекають повернення великих матчів за участю народної команди. Компанія "Паріматч", зі свого боку, розвиваючи футбол в Харкові, зробить максимум, щоб наблизити цей момент", - прокоментував партнерство Вадим Місюра, представник бренду компанії "Паріматч".

"Ми розглядаємо партнерство з "Паріматч", як визнання здобутків нашого клубу", - зазначив Володимир Лінке, Генеральний директор "Металіста 1925". - Нами була проведена велика робота з моменту заснування клубу і ми, дійсно, заряджені перемагати! З такими партнерами це робити значно легше. Контракт підписаний днями і вже з 31-го серпня можна буде побачити логотип "Паріматч" на нашій формі, на стадіоні під час матчів та ТВ-трансляціях".

Читайте также: Parimatch и "Шахтер": европейская практика жеребьевки ЛЧ в центре Украины

Поделитесь:
Мапа сайту Повна версія Оновити